Vandaag is onze winkel in Herpen geopend van 09:00 tot 18:00

Vol trots presenteren wij onze high quality PPP boilies

Unieke Parry’s Perfect Premium diepvriesboilies
Parry’s Perfect Premium Garlic & Hemp freezerbaits!  PPP freezerbaits zijn met zorg ontwikkeld door Parry’s Diervoer & Hengelsport en bevatten alleen de allerbeste, verse ingrediënten, én worden verkocht mét vangstgarantie!*

Allerhoogste kwaliteit boilies met natuurlijke oliën
Parry’s Perfect Premium Garlic & Hemp freezerbaits zijn unieke knoflook/hennep diepvriesboilies die zijn vervaardigd van o.a. natuurlijk hennepmeel, hennepzaad, knoflookolie, hennepolie, maïs, vismeel, eipoeder etc. Hierdoor wordt de allerhoogste kwaliteit freezerbaits bereikt, die gegarandeerd vis gaat opleveren!*

Vertrouwd en voedzaam met instant vangkracht
Omdat er geen conserveringsmiddelen of andere schadelijk toevoegingen zitten in Parry’s Perfect Premium vriezerbolies, zal de karper deze boilies al snel als vertrouwd en vooral voedzaam aas gaan beschouwen. Een korte voercampagne is dus al voldoende om de vissen blijvend op je stek te houden of snel terug te laten keren. Bovendien bezit de gebruikte natuurlijke knoflook- en hennepolie zo’n hoge directe aantrekkingskracht, dat PP baits ook instant direct hun vangkracht zullen bewijzen!

IMG 1350

Spelregels vangstgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de vangkracht van Parry’s Perfect Premium Garlic & Hemp freezerbaits, dat we ze leveren met vangstgarantie!

😊 Let op! Ben je een van die slechte peppie-vissers die nooit iets vangen en alleen maar rotzooi en herrie schoppen langs de waterkant, dan kan onderstaande vangstgarantie nooit voor jou bedoeld zijn natuurlijk 😊!

Wanneer na een eerlijke test blijkt dat de Parry’s Perfect Premium Garlic & Hemp freezerbaits geen aanbeten of vangsten genereren, terwijl dat met een ander merk boilies wel zo is, gaat de garantieprocedure in en gaan we je helpen om, met behulp van tips én extra Parry’s Perfect Premium Garlic & Hemp freezerbaits, tóch de gegarandeerde aanbeten en vangsten te realiseren! Natuurlijk zitten er een aantal spelregels aan deze ‘vangstgarantie’. Het is de bedoeling dat je kunt bewijzen dat gedurende minstens één visseizoen de Parry’s Perfect Premium Garlic & Hemp freezerbaits geen resultaat hebben opgeleverd, terwijl dat met een ander merk boilies wel zo is. Het is daarbij zaak dat er met beide boilies op precies dezelfde tijdstippen, op dezelfde stekken en met dezelfde (onderlijn)materialen/montages gevist en getest is. Alleen zo is er een eerlijke vergelijking/test mogelijk. Het is vanzelfsprekend dat deze test/vergelijking wordt uitgevoerd door een deskundige visser, op een water waar karpers vrij rondzwemmen en op een normale manier gevangen kunnen worden. Vang je, zoals verwacht, wel direct goed aan de Parry’s Perfect Premium Garlic & Hemp freezerbaits, schroom dan niet om dit met ons en anderen te delen 😊!

Parry Vermeulen 01